Annonce

Når den sidste eksamen er overstået, og huen endelig sidder på hovedet, kommer det, du muligvis har ventet på i flere år. Der venter uger med fester og gode minder, og mindst lige så vigtigt er det også nu, at den famøse studenterkørsel. Det kan være meget fristende bare at springe ud i studenterkørslen uden nogen form for forberedelse, fordi du nu har ventet så længe – men der er altså nogle ting, der er gode at medbringe på vognturen.

En ren t-shirt

Meget kan man sige om studentertiden, men renhed og hygiejne er måske ikke lige det, der er i centrum på denne tur. Derudover er der også en relativ høj sandsynlighed for, at du får hældt øl, cider eller andet klister ud over dig, og det kan godt være rigtig irriterende at skulle rende rundt i denne trøje resten af tiden. Derfor kan det være en stor fordel at have en ren t-shirt med, du lige kan hive på, hvis den anden bliver griset til.

En regnjakke

Selvom studenterkørslen ofte finder sted om sommeren, er sommer jo ikke nødvendigvis lig med sol, når vi nu engang taler om Danmark. Hvis du først er fuldstændig gennemblødt, kan det godt komme til at blive en lang resterende del af turen, og derfor vil du også være glad for at have taget regnjakken med, hvis nu himlen skulle åbne sig under turen.

En termokop

Søvn er nok ikke det, du kommer til at se mest af i løbet af studentertiden, og hvis du drikker kaffe, kommer det nok til at være din redning i mange af disse uger. Også på studenterkørslen kan det være meget rart lige at have en kop kaffe ved hånden, og har du en termokop med, kan du jo måske lige få den fyldt op ved nogle af de stop, I har på turen. Leder du efter et udvalg af fine termokopper, så find dem her.

En god taske

Nu er der efterhånden allerede listet nogle ting op her, der er gode at have med på studenterkørslen, men du skal selvfølgelig også have et sted at have alle disse ting. En rummelig rygsæk kan være et fint alternativ, fordi den er praktisk og er meget nem at bære rundt. Du kan dog bruge enhver taske, du lige finder passende, og det giver naturligvis god mening at finde en, du allerede har liggende.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *