Du er blevet student, og det er en vild tide, som du kommer til at gå i møde. En af de sjoveste ting ved at blive student, er studenterkørslen. Det er det alle husker, og de fleste, som du spørger, vil helt sikkert sige, at studenterkørslen var en af de sjoveste dage i ens studenteruge. Det er fedt at være sammen med de mennesker, som du har brugt de sidste par år med, og det er den bedste følelse at nyde, at gymnasietiden endelig er forbi, og at i alle sammen klarede det. Men hvad skal du så have på? Du ved, at det bliver en lang dag, og du forsøger at regne ud, hvilket outfit, som du skal tage på.

Behageligt tøj

Selvfølgelig vil alle gerne se pæne ud, fordi der bliver taget mange billeder hele tiden, og det er en vigtig dag i ens liv. Det er vigtigt, at nu er man blevet student, og det er billeder, som man naturligvis kommer til at se tilbage på med et smil. At have et par behagelige bukser på kan virkelig gøre din studenterkørsel langt sjovere. Stretch Bukser kan lyde som noget, der ikke er særlig pænt. Men det er de faktisk, og det er bare utroligt behagelige bukser, der netop ikke kommer til at sidde helt tæt på.

Husk at holde øje med vejret

Det er vigtigt, at du tjekker vejrudsigten, inden du helt beslutter dig for, hvad du skal tage på. Det er nemlig ikke særlig sjovt at skulle være ude en hel dag og køre rundt, hvis du har taget alt for lidt tøj på, og det faktisk begynder at regne. Det er naturligvis ikke muligt at regne 100% ud, hvordan vejret bliver, men hvis du tjekker vejrudsigten og forsøger klæde dig på til det, så er du godt dækket ind.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *