Annonce

Studenterkørslen er for mange studerende højdepunktet fra gymnasietiden. Det er kulmineringen på 3 års hårdt arbejde, og dermed er det en dag, der skal fejres med et brag. Selvom der bliver indtaget rigelige mængder alkohol ombord, så er det uundgåeligt en dag, du aldrig glemmer.

Der er mange forskellige aspekter af studenterkørslen, som skal være i top, hvis det skal blive en perfekt tur. Først og fremmest er der selve vognen. Den skal pyntes, indtil den næsten ikke kan køre længere. Gerne med et stort banner på siden, hvor I har noget sjovt stående. Dernæst skal der laves en fed partyplayliste, og så skal I have et sted, hvor I kan slutte festen af. Det kan sagtens være i byen, men det kan også være privat. Sidst men ikke mindst skal de forskellige stop bidrage med alt dét, som I har allermest brug for i form af mad- og drikkevarer.

Sørg for noget let men fed mad til dit stop

Du kan selvfølgelig ikke bestemme over, hvad dine kammerater fokuserer på ved deres stop. Men du kan til gengæld sørge for, at dit stop bliver det absolut fedeste på turen. Det er vigtigt, at du har plads nok til alle i vognen. Hvis dine forældre ikke lige har det største hus eller ikke er interesseret i at få en flok fulde studerende indenfor, kan I med fordel leje et festtelt. I kan også leje service til maden sammen med teltet. Serviceudlejning og teltudlejning kan ordnes på internettet. I forhold til maden er det vigtigt, at det er let men fedt. Tænk bare på hvad du selv har mest lyst til. Det behøver ikke være jordbær dyppet i chokolade eller fin sushi. Det er nok i højere grad burger og pizza, og dette er garanteret også et hit hos dine kammerater.

Den rigtige drikkelse til dit stop

I forhold til drikkelse skal du selvfølgelig ikke gå ned på alkohol. Men du skal også være opmærksom på, at der kommer til at være rigeligt med alkohol på selve turen. Derfor kan det måske være end idé at sørge for noget andet på dit stop, måske noget der er lidt lavere i alkoholprocenter som cider, hvad der kan lade sig gøre, kommer selvfølgelig også an på hvilke corona regler der gælder på det tidspunkt. Sørg også gerne for at have noget mad som folk evt. kan tage med sig i bussen, så de har lidt at spise undervejs.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *