Når den søde studentertid nærmer sig, øges følelsen af spænding og forventningsglæde også gevaldigt – men kombineret med eksaminer og karakterer kan det hurtigt blive sat til side og glemt. Derfor kan du som student have brug for en simpel guide, der giver dig de svar, du måske står og mangler – og den finder du her.

Gem minderne

Som student i det 21. århundrede er det mere populært end nogensinde at tage billeder – og der bliver helt sikkert taget en hel masse i løbet af studenterugen. Derfor er det smart at kunne gemme alle disse billeder, så de ikke fylder på din telefon. Du kan tjekke de 7 bedste iPhone lightning opladere ud, så du er sikker på, at batteriet ikke løber tør, eller at du har en ekstra, hvis din primære skulle forsvinde under turen. Du kan også investere i et kabel, der gør det muligt at forbinde dine enheder – og derved kunne gemme og modtage alle de billeder, der er blevet taget. Det skaber minder for livet, og gør det muligt for dig at se tilbage på den søde studentertid.

Omhyggelig planlægning

Der er mange praktiske ting, der er forbundet med at blive student – og det er ikke altid, man når at få det hele med. Men det er din dag, og derfor skal det også foregå på dine præmisser. Af den grund er det en god idé at sætte sig ned og bruge en vis mængde tid på at planlægge dagen. Det giver en følelse af kontrol, og så er du også sikker på, at du ved, hvad der skal ske – hvem skal give dig huen på, hvad skal I have at spise, og hvor mange er inviteret til dit studentergilde? Dette er blot eksempler på de spørgsmål, der kan besvares med god planlægning.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *