En hel speciel dag for alle studenter, er efter alle er færdige med deres sidste eksamener, og hele klassen atter kan drage afsted på vogntur. En vogntur er nemlig den perfekte afslutning på mange års hårdt slid i gymnasiet, dette gør også at mange elever gør rigtigt meget ud af at gøre den så uforglemmelig som muligt. Vil din klasse også have den bedste vogntur, læs her.

Find en DJ til studentervognen

Det første som kan være en rigtig god ide, hvis I vil have den bedste vogntur overhovedet muligt, er at finde en DJ til studentervognen. Dette kan for nogle virke lidt overflødigt og som et spild af penge, men dette er dog langtfra rigtigt. En DJ kan nemlig bidrage til en ekstra fed stemning på vognen, med god musik hele dagen. Herudover er der også mange DJ´s som i løbet af dagen holder nogle konkurrencer af en art. Er du bekymret for at I ikke får indflydelse på musikken, er det også vigtigt at skrive sig bag øret at DJ´s ofte giver klassen mulighed for på forhånd at lave en liste med sange de ønsker at høre. Så lej en DJ til studenterkørsel, og få en forglemmelig vogntur.

Sørg for at koordinere hvad I får ved de forskellige stops

Under en vogntur er det ingen hemmelighed, at det er en lang række forskellige stops hos de forskellige familier. Inden I tager på denne tur kan det derfor være en fordel at aftale hvad I får ved de forskellige stops. På denne måde sikre I at der er en god fordeling mellem at I får lidt mad, sodvand eller øl. Det kan nemlig godt blive lidt kedeligt ved alle måske 20 stops, at få jordbær med chokolade. I kan arrangere det ved at lave en liste, hvor alle kan skrive hvad de vil servere ved deres stop.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *