Dette indhold er sponsoreret

Efter flere år med næsen i bøgerne er du blevet en af de heldige, der snart får hue på? Studenterugen er i sigte med alt, hvad det indebærer – og studenterkørslen skal til at planlægges. Kunne du tænke dig nogle input til dette, så er du havnet på den rigtige artikel.

Har du styr på køretøjet?

Hvordan skal I nå rundt til alle forældrene, der står klar med godter og våde drikkevarer? Selvfølgelig med stil. Men hvad er jeres stil? For der findes mange slags køretøjer, når man taler om, hvad der er oplagt til at tage den glade flok studenter rundt på tur. Både åbne og mere lukkede vogne alt efter, hvad I kunne tænke jer. Den skal selvfølgelig kunne rumme alle jer, der skal afsted, så der skal være god plads.

Det kan være en fordel at være ude i god tid, når I skal bestille drømmevognen, så I kan få den vinget af.

Udover at vælge det helt rigtige køretøj skal den selvfølgelig pyntes godt op. Flere studenter vælger at dekorere køretøjet med bannere, der opfordrer bilister til at dytte og forbipasserende til at skåle, balloner og diverse pynt. Planlæg blandt jer, hvem der står for hvad, så I får et fedt look.

Hav det essentielle pakket

Der skal gerne bruges nogle gode timer i lastbilen med dine medstudenter. Derfor kan det være en god idé at have pakket en større eller mindre taske, hvor du har det med, du får brug for på vejen. Det kan være praktisk med en lille taske til fx telefon, pung, makeup, billige kondomer, hygiejneprodukter og lignende. Det er heller ikke let at forudsige vejret, hvorfor det kan være smart at have pakket en ekstra trøje, hvis det skulle blive koldt.

Derudover skal I selvfølgelig ikke gå ned på drikke, når I skal skåle med hinanden og alle, I møder. Sørg derfor for at have vognen pakket godt.

Planlæg ruten

Når I har lagt jer fast på en vogn, der skal tage jer rundt, er det tid til at planlægge den festlige rute. Nogle gange skal det fordeles over et par dage, mens mindre klasser kan nå rundt på en enkelt dag. Når I skal lægge jer fast på en rute, så find ud af, hvad der giver mening i forhold til, hvem der bor i hvilke områder, så I får mest muligt ud af turen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *