Artiklen er sponsoreret.

En studenterkørsel er noget af det sjoveste, et ungt menneske kan opleve. Det er den perfekte kulmination på årene i gymnasiet eller på hf, for der er ikke noget, der kan give glæde og højt humør som at køre afsted i fuld fart på landevejene. Så vær ikke bange for at vifte med huerne og vise jeres begejstring. På den måde skal det nok blive en god tur – især hvis du også har et flot telt til studenterkørslen og studentergildet. Det kan du læse meget mere om i denne guide.

Perfekt til vognstoppet

Der er mange årsager til, at det er en god idé at have et telt stående til vognstoppet. For det første giver det et naturligt samlingspunkt, hvor alle de festglade studenter kan samles. Her er det en god idé at have lækre drikkevarer og noget god mad stående – så skal dine klassekammerater nok blive begejstrede. Samtidig er det skønt at have et telt, fordi I jo ikke altid kan regne med det danske sommervejr. Måske regner det, og i så fald er det dejligt at kunne stå i læ for vejret. Og så ser et telt bare rigtig pænt ud i haven, og det kan du jo glæde dig over.

Et telt kan også bruges til studentergildet

Et telt kan ikke kun bruges til studenterkørslen – faktisk er det også perfekt til det efterfølgende studentergilde. Derfor kan du med fordel bestille et telt til studenterfest. Det er nemlig skønt for gæsterne at have et sted at være hele festen igennem. Du kan sætte borde op og anrette det fint med mad og drikkevarer. Samtidig kan du bruge teltet til at holde lidt samling på folk – for eksempel hvis der skal holdes taler for dig. Så er det jo rart, at alle har mulighed for at lytte med.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *