Nogle ser studenterkørsel som en magisk oplevelse, mens andre ser det som noget ceremonielt, der bare skal overstås. Atter andre ser det som en mulighed for at feste. Hvad der sker i hovedet på de nyudklækkede studenter, må de selv styre. Men skal du finde den rette studenterkørsel til en gruppe unge, så er der flere ting, som du kan tage stilling til. Bl.a. om vognmanden har styr på forsikringer.

Er der styr på godkendelserne?

Mængden af køretid skal selvfølgelig også være den rette, så festen hverken slutter for hurtigt eller trækker i langdrag, og så skal der være styr på musik og pynt, hvor du nok skal indstille dig på, at det bliver dig, der skal stå for pynten. Sikkerhedsmæssigt skal du vide, hvor mange en lastbil er godkendt til at køre med – dette vil fremgå af den udstedte tilladelse fra en synsvirksomhed med autorisation.

Hvad er alternativet til studenterkørsel på en lastbil?

Nu er der talrige andre ting at tage stilling til ved valg af studenterkørsel, men sørger du for at træffe de rette valg undervejs i planlægningen, vil det både være sikkert og sjovt for de unge at feste ude på landets veje. Men er der nogen alternativer til studenterkørsel på en lastbils lad? Ja, for du kunne også vælge at leje en partybus, en VIP-minibus eller en VIP-turistbus, hvor unge også vil kunne feste.

Find bustilbud på ture med VIP-busser online

Ønsker du at finde bustilbud på VIP-minibusser eller VIP-turistbusser, kan du gøre det hos 3bustilbud inde på deres hjemmeside. Partybusser må du lede efter andre steder, men VIP-busser har alt det udstyr, der skal til for at holde en vild fest på vejene. Dog er der ikke samme mulighed for at flagre med studenterhuen, men til gengæld så vil vejret ikke blive noget problem, når de er ude på vejene.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *