Artiklen er sponsoreret

Har du en ven, veninde, bror, søster, far, mor eller andet, som gerne vil komme i god form? Så har vi her lavet en liste over nogle gaveidéer, som du kan give til en, som gerne vil i form.

Kom i form med træningselastikker

Hvis personen, du skal købe en gave til, gerne vil have mere markerede muskler eller ”strammes” lidt op, er træningselastikker en oplagt gaveidé. Det er desuden en særdeles budgetvenlig gave, hvis din økonomi er lidt presset.

Med træningselastikker kan man både træne effektivt og alsidigt og så endda hjemme i ens egen stue. Det er et træningsredskab, som ikke fylder ret meget, og som hurtigt kan gemmes væk, når man er færdig med at træne. Træningselastikker kaldes også ofte for træningsbånd, elastikbånd eller crossfit-elastikker. Uanset hvad du vælger at kalde dem, er det et af de mest alsidige træningsredskaber på markedet.

Bliv stærkere med en kettlebell

Skal træningen være lidt mere avanceret, kunne et par kettlebells måske være en mulig gaveidé. En kettlebell er, ligesom træningselastikker, et utrolig alsidigt træningsredskab og kan bruges til at træne hele kroppen.

Du kan bl.a. lave alle de klassiske øvelser med en kettlebell såsom squat, lunges og dødløft. Du kan både presse, svinge eller støde en kettlebell, så der er rig mulighed for en alsidig træne, som du ikke sådan lige går død i.

Det smarte ved kettlebells er desuden, at du kan træne både kondition og styrke på samme tid. Når du svinger med en kettlebell træner du nemlig både dine muskler i over- og underkroppen samtidig med din kondition. Du får nemlig med garanti pulsen op og sved på panden, når du svinger rundt med en kettlebell.

En træningsmåtte er uundværlig

En træningsmåtte er et næsten uundværligt træningsredskab til ham eller hende, som gerne vil i bedre form. Det er derfor en helt oplagt gaveidé. En træningsmåtte kan nemlig bruges til meget andet end ”bare” at strække ud og dyrke yoga på. En træningsmåtte kan også bruges til at lave armbøjninger, mavebøjninger, planke og mange andre øvelser på.

En træningsmåtte er markant mere behagelig at ligge og sidde på end gulvet, og så fylder den næsten ingenting. Måtten rulles blot sammen og stilles væk, når du ikke længere skal bruge den.

Få sved på panden med en sandbag

En sandbag, eller sandtaske om man vil, er en speciel træningstaske, som er beregnet til at blive fyldt op med sand. Det lyder måske sært tænker du, men der er en mening med galskaben. En tung taske kan nemlig bruges til et hav af forskellige øvelser, som kan hjælpe dig med at komme i bedre form. Du kan fx tage tasken på ryggen og gå en tur – eller sågar løbe – og du vil hurtigt opdage, hvor hårdt det er, når du har en taske fyldt med sand med.

Du kan også lave forskellige træningsøvelser, mens du har sandbaggen på; fx squats og armbøjninger. Du bestemmer naturligvis helt selv, hvor meget sand du putter i tasken. Dermed kan du øge belastningen i takt med, at du bliver stærkere og kommer i bedre form.

Du kan naturligvis også komme andet i din sandbag end lige sand – så længe det bare er tungt.

Kom i form uden træningsredskaber

Det kræver ikke nødvendigvis diverse træningsredskaber at komme i form. Der er masser af øvelser, man kan lave uden redskaber. Du kan fx sagtens lave knæbøjninger, armbøjninger, mavebøjninger og meget andet derhjemme. Skulle du få brug for lidt ekstra modstand, kan du altid tage noget tungt derhjemme og bruge – Som fx en liter mælk eller to.

Men hvad skal du så give i gave til ham eller hende, som gerne vil i bedre form? Du kan jo fx købe en bog om sund kost, da kosten er lige så vigtig – hvis ikke næsten vigtigere – når det handler om at komme i god form.

Du kan også give vedkommende en bog om hjemmetræning eller om, hvordan man kommer i gang med at løbe. Mulighederne er mange – bare husk på, at man ikke behøver en masse dyrt træningsudstyr for at komme i bedre form. Lidt træningsudstyr, som man rent faktisk får brugt, er bedre end en masse dyrt udstyr, som man ikke gider bruge alligevel.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *