Man går i skole størstedelen af sit unge liv, og det kan være trættende og til tider stressende. Især når man kommer fra folkeskolen og til ungdomsuddannelserne kan man begynde at mærke presset. Når man så endelig bliver student, og kan tage den længe ventede hue på, følger der en vild uge – nemlig studenterugen.

Her skal der køres studenterkørsel, og i det hele taget bare hygges og drikkes en masse øl. Det kan dog være lidt svært, når man skal vælge studentervogn. Der er jo en hel masse og vælge imellem. Det handler bare om at finde den, der er helt perfekt for jeres klasse. Derudover kommer der også studentergilder – hvis du mangler gaver til drenge studenter, kan du se mere her.

Overvej, hvad i vil have i den

alle der har prøvet at køre studenterkørsel ved, at en vogn ikke bare er en vogn. Der er en helt masse ting, som der kan vælges til, og som kan gøre turen endnu federe. I kan prøve at snakke sammen i klassen om, hvad i synes, der skal være.

Måske i gerne vil have et fadølsanlæg i vognen? Det kan også være, at i gerne vil have kølerum under sæderne, så alle drikkevarerne kan forblive kolde. Det er vigtigt at alle får lov til at fortælle, hvad de gerne vil have med, så det bliver en vogn, alle synes er god.

Pas på hinanden og hyg jer

Studenterkørslen er en af de sidste ting, man laver med sin klasse. Det er altså derfor også lidt en måde at sige farvel til ikke kun skolen, men også dem på. husk derfor at nyd denne tid med dem, så i kan se tilbage på den tid, når i bliver ældre. Det er helt sikkert noget, som i vil huske resten af jeres liv. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *