Efter at have gået på en uddannelse i hvad der kan føles som 100 år, så har man fortjent en vildt fed studenteruge med sin klasse, sine venner og sin familie. En kæmpe del af dette er studenterkørslen. Det er her man virkelig slår sig løs, og fejrer, at man endelig har fået den studenterhue, som man har ventet så længe på.

Der er en helt masse ting, der spiller ind, for at studenterugen bliver det fedeste. Den helt rigtige studentervogn blandt andet. Udover selve kørslen, følger der selvfølgelig også et studentergilde med. Hvis du mangler gaver til de gilder, du skal til, kan du købe dem på tilbud. Køb gaverne på Black Friday og spar penge.

Find den helt rigtige vogn

Når man skal ud og køre studenterkørsel, er den rigtige vogn altså bare helt vildt vigtig. Her skal man ikke spare på noget, og det hele skal bare spille. Måske man gerne vil have en vogn, med nogle bestemte funktioner.

Det kunne være en vogn med fadølsanlæg. Så skal man finde en vogn med det – det hjælper ikke at gå på kompromis, hvis man gerne vil have en fed studentertid. Det kan også være, at man gerne vil have en vogn med kølerum – så er det altså det, man skal finde.

Husk at nyde studentertiden

Selvom man måske ikke synes skole er det fedeste, så bliver man jo færdig på et tidspunkt. Det er det mange glæder sig til, for der følger nemlig en helt vildt fed studentertid med. Man skal en helt masse ting, og man kan derfor glemme at nyde det. det er dog helt vildt vigtigt, at du nyder det. det er nemlig en tid, du aldrig får tilbage, men som du vil huske resten af livet. Så hyg dig, tag en masse billeder og bare nyd det.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *