Studenterkørsel er altid en fest uden lige. Det er nu, du skal fejre, at du er færdig med dine tre år på gymnasiet sammen med resten af din klasse. Du og dine klassekammerater skal ikke længere tænke på lektier, afleveringer og fremlæggelser. I skal udelukkende tænke på at holde en kæmpe fest og en god afslutning på jeres tre år sammen.

Få gode tips til hvordan I kan peppe jeres studentervogn op her.

Lav nogle flotte bannere til jeres vogn

Det er ved at være en tradition mange steder, at der skal laves nogle bannere til siden af vognen. I kan finde færdige bannere nogle steder, men I kan også lave dem af hvidt stof, lagener el.lign. Det vigtigste er, at det kan tåle at blive malet på og komme op at hænge. I kan pynte jeres bannere ved at skrive på dem maling og lave forskellige sjove tegninger.

Skab stemning i jeres vogn med lys

I skal køre i jeres studentervogn i mange timer, så det kan også godt nå at blive lidt mørkt udenfor. Hvis I vil skabe en hyggelig stemning på trods af mørket, kan I pynte jeres vogn med diverse former for belysning. Det kan være lyskæder, diskolys, LED spots el.lign. Du kan finde alverdens former for belysning på https://www.lyskilderdirekte.dk/led-spots.

Gå ikke ned på oppyntning

Når det gælder lige præcis en studentervogn, er der ingen grund til at gå ned på pynt. Pynt er med til at give en god stemning og lægge op til en god fest. Det er som om, at alle bliver i lidt bedre festhumør, når der er pyntet festligt op. Derfor behøver I ikke gå ned på hverken farver eller mængden af guirlander i jeres vogn. I kan også finde pynt, der passer til netop temaet, studenter.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *