Dette indhold er sponsoreret

Er du kommende student, bør du læse med her! Som du sikkert ved, er det ikke nogen billig affære, at skulle køre studenterkørsel. Det er dog samtidig en oplevelse, som du vil huske resten af dit liv. Derfor skal der selvfølgelig ikke gås på kompromis med noget som helst på den dag. Lastbilen skal være i top, pynten skal være i top, maden skal være i top, og dig og dine klassekammerater skal selvfølgelig ikke tørste på nogen måde. Men hvordan får du lige råd til det hele? Det er der ikke noget entydigt svar på, men Black Friday er et rigtig godt sted at starte.

Spar penge på alt fra pynt til alkohol

Som studerende er du sikkert allerede forholdsvis habil til at jagte besparelser. SU´en forudsætter jo trods alt, at du bliver nødt til at tænke over dit pengeforbrug. Denne fornuftige tilgang bør du også tage med, når der skal planlægges studenterkørsel. Jo bedre du forbereder det hele i god tid, jo mere kan du give slip på selve dagen. Derfor er det smart at være tidligt ude og få overstået en masse af indkøbene på Black Friday. På Black Friday er der nemlig store besparelser at finde på eksempelvis alkohol. Men også pynt til vognen, sjove kostumer og andet nyttigt i forhold til din studenterkørsel kan du helt sikkert også finde besparelser på.

Black Friday er også at finde online

Grundet den nuværende Corona-situation er det selvfølgelig umuligt at gennemføre en traditionel Black Friday. Dette indebærer jo lange køer og fyldte butikker. Men faktisk kan du købe det hele fra hjemmet af. Black Friday counter har de bedste tilbud, og de kan alle sammen findes online. Derfor er der altså ikke nogen undskyldning for ikke at skrive den 27 november i kalenderen og sidde klar sammen med et par klassekammerater.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *