At blive student er for de fleste en helt særlig tid, fuld af fejringer og skønne traditioner. Tiden op til kan dog også være stressende. Ikke nok med at der er et væld af eksamener og prøver at forholde sig til, bekymrer mange sig også for, om nu også studentertiden bliver som ønsker. Vil du gerne have de bedste forudsætninger for en vellykket studentertid, og ikke mindst en vellykket studenterkørsel, finder du tips og tricks til dette her.

Sådan sætter du rammerne for den gode studenterkørsel

På mange punkter er studenterkørsel både kaotisk og spændende – for vil det hele mon foregå som planlagt og håbet, eller vil der opstå uforudsete udfordringer? Under alle omstændigheder er det bestemt muligt at få en god kørsel ud af dagen eller dagene, der er afsat til det, for eksempel med følgende råd:

  • Sørg for at skabe en god rute- og tidsplan. Sæt for eksempel gerne alle stoppene ind i en rutevejleder, der kan komme med et estimat over den tid, der bruges. Her kan I med fordel rykke rundt i rækkefølgen, så den bliver tidseffektiv. Den overskydende tid kan med fordel divideres ud, så I ved, præcis hvor meget tid der kan bruges ved hvert stop.
  • Husk gerne at have vand med på turen. Selvom studenterkørsel for manges vedkommende betyder druk og fest, er det vigtigt at holde sig velhydreret, især hvis vejret er godt. På den måde kan du blive ved med at fejre og feste.
  • Nyd det. Det kan lyde som et banalt råd, men ofte er kørslen forbi før du ved af det. Sørg derfor for at værdsætte den piskende vind i håret, den høje musik, fællesskabet og de mange vinkende mennesker, I vil passere.

Det handler om fællesskab

Husk at det hele handler om jer og jeres fælles fejring, så nyd hinandens selskab og den gode stemning på dagen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *