En stor del af den daglige handel foregår i dag online, hvilket gælder for stort set alle brancher. Det er forbrugere i alle aldre, der er kommet med på vognen for at købe online, men det er dog især de lidt yngre, som foretager rigtig mange af deres køb online.

Derfor er det vigtigt, at din virksomhed, som sælger produkter til unge, er gearet til både markedsføring og salg online. I den forbindelse er det helt centralt at have den rette webshop, da en dårlig webshop løsning vil erodere grundlaget under din tilstedeværelse og dit salg online.

Hvis du eksempelvis sælger studenterhuer, studenterkørsel eller andre ting til nybagte studenter, er det vigtigt, er du har mulighed for at tilfredsstille de unges store krav, når det kommer til ecommerce. Derfor skal du have styr på alt det med e commerce, da det vil give dig de bedste forudsætninger for både at tiltrække nye kunder gennem online markedsføring og SEO og for at øge dit salg i din webshop.

Prøv NP Ecommerce med mange intelligente funktioner

Det, du har brug for, hvis du vil øge dit salg og styrke din tilstedeværelse online, er en integreret webshopløsning, der er designet til at styrke din e commerce. Sådan en løsning finder du i NP Ecommerce, som er en webshop løsning, der er baseret på Magento, der er verdens mest anvendte webshop løsning. Det smarte ved NP Ecommerce er, at løsningen integrerer Magento webshoppen med Dynamics 365 Business Central for nemmere administration.  

Med Magento får du en webshop, som bl.a. har indbyggede SEO-funktioner, som gør det nemmere for dig at blive synlig på nettet, når vordende studenter søger efter en studenterhue på Google. Derudover kommer Magento også med en lang række andre smarte funktioner, som vil gøre både markedsføring og salg online nemmere.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *