Du har måske allerede overvejet at tage på højskole. Dog sidder du og funderer over, hvilken linje du skal vælge på højskolen. Det kan godt være et svært valg. Hvis du har siddet og tænkt lidt over teaterhøjskolen, så kan du læse med her, hvor du får nogle gode grunde til, hvorfor du bør vælge Teaterhøjskole.

Tag fat i din indre skuespiller

Teaterhøjskole er meget oplagt for dig, som fornemmer, at der sidder en skuespiller inde i dig. På teaterhøjskolen kan du virkelig komme i kontakt med din indre skuespiller, og det kan være, at du bliver overrasket over, hvor meget den indre skuespiller har haft lyst til at blive sat fri.

Du kan således komme tættere på en karriere i skuespil eller teater, hvis du sætter kryds ved teaterhøjskolen.

Ryk til dine personlige barrierer

Teaterhøjskole er klart en højskole, som virkelig kan formå at rykke til dine personlige barrierer. Det kan være, når du skal udføre nogle af de aktiviteter, som du måske ikke har ligget på skemaet i folkeskolen eller gymnasiet.

Det kan også være ved, at du begynder at tro mere på dig selv, når du bliver bedre til at jonglere eller dyrke akrobatik.

Du kan altså lære kende dig selv bedre, når du udfordrer dig selv på forskellige måder på teaterhøjskolen. Det er læringsoplevelser, som du kan have svært ved at få andre steder end teaterhøjskolen.

Mød en masse nye mennesker

Du kommer helt sikkert også til at møde en masse nye mennesker. Det kan være rigtig fedt for dig, da der er en masse fordele ved at få nye relationer. Det kan være, at du bliver inspireret, og det kan være, at du får nye venskaber for livet.

Få en masse nye evner

På teaterhøjskolen kan du også få en masse nye evner. Det kan være dans, parkour eller luft-akrobatik, såsom Trapez og silks.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *