Når man endelige efter flere års slid bliver student, er det noget, der i den grad skal fejres. Inden man rigtigt kan begynde at fejre studentertiden, er der dog en masse forskellige ting, der skal overstås. Det er dog ikke kun eksaminer, der skal klares, inden du kan få huen på – huen skal nemlig også designes først. Læs videre her for at gode råd til, når du skal designe din studenterhue.

Brug god tid på at designe den

Studenterhuen er noget, som man højst sandsynligt kommer til at beholde langt ud i fremtiden. Det er derfor også vigtigt, at man tager sig god tid om at designe den. på den måde kan du nemlig ende ud med en hue, som du bliver rigtig glad for. Måske det er en studenterhue til STX, som du skal designe?

Så er der, ligesom med alle andre studenterhuer, en masse forskellige muligheder for, hvordan du kan designe den. Du kan nemlig vælge både tekst, der skal stå foran og bagpå huen, samt kokarder og meget mere. Brug derfor lidt ekstra tid på at designe præcis den studenterhue, som du vil synes bedst om.

Overvej disse ting

Når du skal designe din studenterhue, er der forskellige ting, der er gode at overveje. Det er for eksempel en god ide at bruge lidt ekstra tid på at beslutte, om du vil have et citat eller lignende tekst til at stå i skyggen. Det er jo vigtigt at vælge at skrive noget, som du ikke vil fortryde senere hen. Derudover skal du også beslutte dig for, om skriften på din hue skal være sølv eller gulv. Du skal også finde ud af, om du vil have en skygge i mat eller skinnende materiale. Dette er altså forskellige råd til dig, som skal designe sin studenterhue.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *