Et uheld kan være ude på bare få sekunder, og det rammer ofte på et uheldigt tidspunkt. Men lige meget hvornår er der mulighed for hjælp, og det gælder også, hvis det er tænderne, som bliver ramt. Hvis der sker et uheld med tænderne, skal der ofte handles forholdsvis hurtigt, da man kan få voldsom ondt, og det kan gå op i hovedet, derudover kan ens tænder også rådne, hvis de kommer til skade. Tandlæger har ofte åben i hverdagene, men der findes en akut tandlæge, hvis uheldet skulle være ude. Så fortvivl ej, der er hjælp at hente.

Tag kontakt til tandlægevagten  

I tiden med mange studenterkørsler kan der hurtig opstå uheld, da de unge mennesker hopper rundt og er fulde, hvis man er i regionhovedstadsområdet, er det muligt med akut tandlæge København. Her kan man ringe ind, hvis man skulle have knækket en tand i sin brandert, eller hvis man bare her uheldig i en situation. Når de unge mennesker bliver studenter, er de ude og fejrer det hver dag i flere dage i streg, hvor der ofte er mange mennesker til stede. Det er nemt og hurtigt at tage til en akut tandlæge. Så i stedet for at vente en uge eller mere, er det en god idé at få det gjort ved at ringe til tandlægevagten.

Få behandling så hurtig som muligt

Når ens egen tandlæge holder fri, er det muligt at ringe til tandlægevagten. Under studenterkørsel er det helt naturligt at være fuld, derfor behøver den knækkede tand ikke at gøre smerte, fordi alkoholen kan tage noget af den, men da en knækket tand er skrøbelig, er det en god idé at få den behandlet så hurtig som muligt. Derfor ring til en akut tandlæge så hurtig som muligt, så den kan blive behandlet inden smerterne bliver for voldsomme, og det skader tanden. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *